Muut palvelumme

Tule hemmoteltavaksi 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle, jossa yhdistyvät hieronta, lämpimät kivet ja rentouttavat hoitoöljyt. Ihmisiä on hoidettu jo tuhansia vuosia kuumilla kivillä mm. antiikin Kreikassa, Egyptissä ja Intiassa.

Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Basalttikivi sitoo lämpöä ja vapauttaa sitä hitaasti.

Hieronnassa kivet luovuttavat lämpöä syvälle lihaksiin vilkastuttaen samalla verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lämmön, hoitoöljyjen ja hieronnan yhteisvaikutuksesta kuumakivihieronta rentouttaa koko kehon ja mielen.

Klassinen hieronta

Tarjoamme luonnollisesti myös klassista hierontaa. Tule hierotuttamaan lihakset rennoiksi ja pehmeiksi.

Parafiinihoidot käsille

Parafiini on paikallinen lämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Verenkierto ja lymfakierto voimistuvat, koska lämpö laajentaa ihon hiussuonia. Parafiinihoito ravitsee ihoa ja siten auttaa kuivan ihon hoidossa, lisäksi parafiinihoito pehmentää kynsivalleja. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille.
Parafiinihoito on todettu hyväksi tulehtuneiden nivelten hoidossa ja se lievittää myös kroonisten sairauksien mm. nivelreuman aiheuttamia kipuja ja tulehduksia, sekä saa nivelet notkeammiksi. Parafiinihoitoa voidaan käyttää hoitona nivel- ja lihassairauksien tai vammautumisen jälkeen.
Parafiini on pintalämpöhoito. Hoidossa käyettävä parafiinimassa sulatetaan parafiinilämmittimessä 50-55 asteiseksi. Sarjana otetun hoidon vaikutukset kestävät pidemmän aikaa ja paras mahdollinen tulos hoidoissa saavutetaan kun parafiinihoito toistetaan 14 päivän välein.